top of page
dutchawakener3

De Rothschild familie zou volgens het CIDI een soort Joodse adel zijn...


Volgens het CIDI wordt de arme Rothschild familie altijd maar weer onheus bejegend en is hier sprake van, hoe kan het ook anders, een antisemitische complottheorie. Echter, onderzoekers die wat dieper spitten komen met een heel ander verhaal.


Ik probeer te helpen bij het zelf nadenken door informatie te verschaffen die je (meestal) niet bij de MSM (mainstream media) of de MAM (mainstream alternatieve media) tegenkomt.


Vandaag is het onderwerp de beruchte Rothschild familie...


Het CIDI neemt het op voor deze familie en noemt hen een soort Joodse adel en bovenal filantropen.


Ze zijn dan ook heel boos bij het CIDI als iemand dingen beweert over deze familie.


Onlangs heeft CIDI afkeurend gereageerd op een tweet van FvD-leider Thierry Baudet, waarin hij een complottheorie over Rothschild-banken onderschrijft. De complottheorie is een reproductie van het antisemitische cliché dat Joden heimelijk aan de touwtjes trekken om met kwade intenties rampspoed in de wereld te veroorzaken.


Van oudsher is de Joodse identiteit binnen de familie belangrijk geweest. Volgens sommige bronnen maakte hun Joods-zijn dat ze er extra extra beducht op waren een zuivere reputatie te bewaren. Anderzijds zagen de Rothschilds het als hun taak om met filantropie en investeringen te helpen bij de emancipatie van de Europese Joden, van wie het overgrote deel in armoede leefde en zelden gelijke rechten had aan hun christelijke buren.


Wanneer men echter de werkelijke geschiedenis bekijkt, dan ontstaat er volgens diverse onderzoekers en auteurs een héél ander beeld dan het mooie verhaal van het CIDI.


Dan zie je een beeld zoals te zien op het volgende plaatje:



Het bovenstaande boek is te verkrijgen via Amazon en in dat boek komt een verhaal tevoorschijn dat uitlegt hoe het komt dat de Rothschild familie satanisten zijn.


We kennen natuurlijk de beruchte sekte en binnen die sekte wordt een belangrijke rol gespeeld door Jacob Frank.


Jacob Joseph Frank, geboren als Jakub Lejbowicz; 1726 - 10 december 1791, was een Pools-joodse religieuze leider die beweerde de reïncarnatie te zijn van de zelfverklaarde messias Sabbatai Zevi (1626-1676) en ook van de Bijbelse aartsvader Jakob.


Frank creëerde aantoonbaar een religieuze beweging, die nu Frankisme wordt genoemd, waarin aspecten van het christendom en het jodendom zijn opgenomen. De ontwikkeling van het Frankisme was een van de gevolgen van de messiaanse beweging van Sabbatai Zevi.

De volgelingen van Zevi werden de Sabbateans genoemd en die van Frank, de Frankisten of Sabbatean-Frankisten zoals David Icke ze noemt.

In bovengenoemd boek staat op pagina 202 onder andere het volgende:


...Jacob Frank concludeerde dat de enige weg naar een nieuwe samenleving of wereldorde de omkering van elke morele wet en de totale vernietiging van de huidige instellingen en culturen was. Hij verklaarde dat het de plicht was van elke Frankist om deel te nemen aan rituele offers, het doden van kinderen, het eten van vlees, het drinken van bloed, incest, sodomie en het ter beschikking stellen van vrouwen en kinderen als cadeautje op feesten. Klinkt dit je bekend in de oren? Komen deze thema's ook niet voor bij beroemdheden en Deletes, mijn term voor "elites"? Zou het je dan verbazen dat Mayer Rothschild zich bekeerde tot het Frankisme, en is die invloed niet duidelijk nu je enkele van de kernverantwoordelijkheden van een Frankist hebt geleerd?" …


Frankfurt was de geboorteplaats van zowel de Illuminati als het Rothschild-rijk. Toen Jacob Frank de stad binnenkwam, was de alliantie tussen de twee al begonnen. Weishaupt leverde de samenzweerderige middelen van de Jezuïetenorde, terwijl de Rothschilds het geld bijdroegen. Wat ontbrak was een middel om de agenda van de Illuminati te verspreiden en dat voegden de Frankisten toe met hun netwerk van agenten in de Christelijke en Islamitische wereld."...pagina 205


"...Rothschild duikt weer op als bekeerling tot het Frankisme, en het plan dat de drie trachten in gang te zetten, neemt de strategieën en filosofieën over van zowel de Jezuïetenorde als het Sabbataans-Frankisme."....


"Het begrip dat hier nodig is, is dat ze in de kern één en dezelfde Frankistische beweging zijn, een verbond gesmeed sinds 1776.".…


Een satanisch verbond dat bekend is geworden als de Illuminati.

26 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page