top of page
dutchawakener3

Is Raisa Blommestijn slachtoffer of juist niet?


De kogel is door de kerk want het Openbaar Ministerie heeft besloten Raisa Blommestijn te vervolgen voor een aantal door haar geplaatste berichten. Iedereen die de vrijheid van meningsuiting lief heeft schreeuwt moord en brand en toch....


Al eerder dit jaar liet Raisa Blommestijn weten dat ze door het OM zou worden vervolgd op het moment dat er nog helemaal geen sprake was van vervolging.


Dat moment is er nu wel...

Raisa waarschuwt dat het aankaarten van politieke misstanden in dit land ervoor kan zorgen dat je voor de rechtbank moet verschijnen en mogelijk veroordeeld zal worden.


Natuurlijk heeft ze in zoverre gelijk dat bepaalde mensen wel worden vervolgd en anderen niet voor vergelijkbare zaken.


En natuurlijk zit daar een bepaalde agenda achter.


Maar... Dan zijn er toch enkele dingen die opvallen.


Raisa is een intelligente vrouw en bovendien jurist. Dit betekent dat zij als geen ander de wet kent en ook donders goed weet wanneer ze bepaalde wetten overtreedt.


Ze schreef op X: 'Wéér een blanke man op straat in elkaar getrapt door een groep negroïde primaten'.


Daarnaast wordt ze ook verdacht van smaad. 'Ze noemde in een tweet iemand kleuterneuker’.


Als jurist weet je dat in beide bovengenoemde gevallen een bestaande wet overtreedt.

Dus... Waarom doet Raisa dat?


Doet ze dat omdat ze emotioneel reageerde en niet goed nadacht? Of wilde ze misschien een proces uitlokken?


Ze had haar bericht ook dusdanig kunnen formuleren dat het binnen de grenzen bleef, maar dat deed ze niet.


Dit soort zaken haalt natuurlijk enorm veel publiciteit.


Het wordt zoals zo vaak gezien als een strijd van rechts tegen het linkse establishment.

Bij dit alles blijven de werkelijke veroorzakers van alle ellende zoals gewoonlijk volledig buiten schot en vliegt de bevolking zoals gewoonlijk elkaar weer in de haren.


Precies zoals vrijmetselaar Albert Pike dat destijds voor ogen had.


Het originele plan van de Illuminati uit 1776: Het plan van Weishaupt was onder te verdelen in een aantal belangrijke punten.


1) Gebruik geld en seks om mensen om te kopen en zodoende controle te krijgen over alle belangrijke posities op deze wereld. Dit betekende in de praktijk letterlijk alle overheden, niet één uitgezonderd. Als iemand eenmaal was gekocht en in de leugens en verleidingen was getrapt werden ze geketend door allerlei vormen van chantage.


2) Illuminati leden die waren geïnfiltreerd op universiteiten hielden zich bezig met het uitzoeken en selecteren van veelbelovende studenten. Studenten die uitblonken op bepaalde gebieden en uit de juiste families kwamen. Zij werden opgeleid om straks belangrijke (internationale) rollen te spelen.


Deze studenten werden vanaf het begin geïndoctrineerd met het besef dat ze het recht hadden om de minder bedeelden te regeren, omdat het Goyim werkelijk geen flauw benul heeft wat goed is voor ze.


3) Invloedrijke mensen die waren “gevangen” door de Illuminati en de door hen geselecteerde studenten werden achter de schermen geplaatst in alle regeringen ter wereld als experts en specialisten zodat ze de top executives advies konden geven zodat uiteindelijk het doel van de Illuminati werd gediend. Het doel dat inhoudt de totale verwoesting van regeringen en religies, dezelfde instituten waarvoor deze mensen zijn gekozen of benoemd.


4) De Illuminati moeten volledige controle krijgen over de pers en alle andere agentschappen die zich bezighouden met de distributie van nieuws. Nieuws en informatie moet zodanig worden bewerkt dat het Goyim zal geloven dat één wereldregering de uiteindelijke oplossing zal vormen voor onze problemen.


Links en rechts, polarisatie, elkaar bestrijden terwijl de New World Order iedere dag dichterbij komt...

14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page